Gratisal (Lønsystem)

Er du på udkig efter nyt lønsystem, så skal du ikke lede længere.
Gratisal er et innovativt lønsystem, der giver dig mulighed for at skræddersy systemet efter behov, så det passer til lige netop din virksomheds.

Systemet er lynhurtigt og intuitivt, og tilbyder funktioner som realtidsdata og godkendelsesflow til lønkørsler, der sikrer en betydelig lavere fejlmargin i din lønfunktion.
Derudover er det værd at nævne, at alle medarbejdere får adgang til deres egen app, hvori de kan se, downloade og godkende deres intuitive lønsedler, ændre deres stamdata og registre tid.

Gratisal Grønland

Gratisal har grønlandsk sproglag, så medarbejdere kan modtage deres lønsedler på grønlandsk. Lønadministratoren kan dog stadig have sit interface på dansk eller engelsk.

Derudover er A1-månedsrapportering og årslønsedler til Sulinal er tilgængelige med et enkelt klik. Der tages også automatisk højde for grønlandske regler omkring blandt andet udenlandsk pension, feriepenge, B-Indkomster etc.

Tidsforskellen er der også taget højde for, så det er muligt for grønlandske Gratisal-kunder at udtrække betalinger i et fil-format der kan uploades direkte til banken.

Lyder det interessant?

Du kan læse mere om Gratisal via linket her (https://www.gratisal.dk/da/)